Açılış Saatleri
  • Pazartesi :Kapalı
  • Salı :Kapalı
  • Çarşamba :Kapalı
  • Perşembe :Kapalı
  • Cuma :Kapalı
  • Cumartesi :Kapalı
  • Sunday :Kapalı

BALABAN KEBAP’IN HAZIRLANIŞI VE LEZZETİNİN SIRRI 

Öncelikle Et seçimi ile işe başlanır. Şiş kısmı için özenle seçilmiş dana eti kullanılır. Etin Sinirleri temizlendikten sonra tuzlanıp yağlanır ve soğuk hava deposuna konulur. 

Soğuk hava deposunda üç gün bekletildikten sonra dördüncü gün etler Balaban Kebap için yeterli yumuşaklığa ve kıvama gelir. Köfte kısmı için sırf dana kaburga eti kullanılmaktadır. Orta yağlı kıyma haline getirilmiş kaburga eti ekmek, rendelenmiş soğan, karabiber ve bir miktar su ilave edilip bolca yoğrulur. Köfte ne kadar çok yoğrulursa o kadar lezzetli olmaktadır. 

Balaban KebapBalaban Kebap’ın lezzetine lezzet katan ve çok önemli olan ayrıntı kemik suyudur. Dana kemikleri yaklaşık üç saat boyunca kaynatılmaktadır. Bu kemik suyu bir taraftan et ve şiş kızartılırken Balaban Kebap’ın ısıtılmış ve doğranmış özel pidelerin üzerine dökülüp ardından süzülmektedir. Pidelerin üzerine inceltilmiş yoğurt konulur ve yine et suyu ile inceltilmiş tamek sosu dökülür. Şiş ve köfteler konulmadan önce son olarak eritilmiş tereyağı pidelerin üzerine dökülmektedir. Bin bir lezzetle hazırlanmış pidelerin üzerine köfteler konulmakta ve lezzete sunulmaktadır…

Abdülselam Balaban Kebap

BALABAN KEBAP’IN HAZIRLANIŞI VE LEZZETİNİN SIRRI 

Öncelikle Et seçimi ile işe başlanır. Şiş kısmı için özenle seçilmiş dana eti kullanılır. Etin Sinirleri temizlendikten sonra tuzlanıp yağlanır ve soğuk hava deposuna konulur. 

Soğuk hava deposunda üç gün bekletildikten sonra dördüncü gün etler Balaban Kebap için yeterli yumuşaklığa ve kıvama gelir. Köfte kısmı için sırf dana kaburga eti kullanılmaktadır. Orta yağlı kıyma haline getirilmiş kaburga eti ekmek, rendelenmiş soğan, karabiber ve bir miktar su ilave edilip bolca yoğrulur. Köfte ne kadar çok yoğrulursa o kadar lezzetli olmaktadır. 

Balaban KebapBalaban Kebap’ın lezzetine lezzet katan ve çok önemli olan ayrıntı kemik suyudur. Dana kemikleri yaklaşık üç saat boyunca kaynatılmaktadır. Bu kemik suyu bir taraftan et ve şiş kızartılırken Balaban Kebap’ın ısıtılmış ve doğranmış özel pidelerin üzerine dökülüp ardından süzülmektedir. Pidelerin üzerine inceltilmiş yoğurt konulur ve yine et suyu ile inceltilmiş tamek sosu dökülür. Şiş ve köfteler konulmadan önce son olarak eritilmiş tereyağı pidelerin üzerine dökülmektedir. Bin bir lezzetle hazırlanmış pidelerin üzerine köfteler konulmakta ve lezzete sunulmaktadır…

Özellikler
Bahçe
Çocuk Dostu
Dışarıda Masa
İkram
Kablosuz İnternet
Kredi Kartı
Otopark
Özel Günlere Uygun
Paket Yaptırıp Alma
Rezervasyon
Sigara İçilebilir
Yemek Çekleri
Yorum
Henüz yorum bulunmamaktadır, ilk yorumu yapmak ister misiniz?
İnceleme bırak
Hizmet: Fiyat: Kalite: Diğerleri:

Bir cevap yazın

Benzer İlanlar