Pizza Pizza Kuzeykent Kastamonu, Kuzeykent Mahallesi, Kastamonu Merkez, Türkiye
Yayınlanan 14 Mayıs 2017 / 291
Kategori : Pizzacı
Website : Websiteye Git
Açılış Saatleri
  • Pazartesi :Kapalı
  • Salı :Kapalı
  • Çarşamba :Kapalı
  • Perşembe :Kapalı
  • Cuma :Kapalı
  • Cumartesi :Kapalı
  • Pazar :Kapalı

Misyon

Faaliyette bulunduğumuz sektörde, bireye ve topluma saygılı, yerli, güvenilir, kaliteli ve helal ürünler kullanılarak yapılan pizzayı, toplumdaki herkesin alabileceği makul fiyatlarla tüketicilere sunmak ve bizi tercih eden müşterilerin beklentilerini tam olarak karşılamak.

 

Vizyon

%100 Yerli sermayesi ve öz kaynaklarıyla, ‘’Hizmet ve Ürün Kalitesi’’ ile tüketicinin en çok tercih ettiği, tüm dünyada en fazla Pizza yapan marka olmak.

1995

Pizza Pizza’nın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Abbas Türker tarafından İzmir Alsancak’ta açılan ilk restoranı ile pizza severler ile buluştu. Dilim pizza konseptini ilk defa Türkiye ile tanıştırdı. Kendi tasarladığı, dilim pizza, patates ve Coca-Cola’dan oluşan menüsüne COMBO ismini verdi. COMBO menü kısa zamanda müdavimlerini yarattı. Pizza Pizza restoranının önünde kuyruklar oluşmaya başladı.

1996

2. Şubesini ilk şubesinin çok yakınındaki Kıbrıs Şehitleri caddesinde açtı. İlk paket servis hizmeti bu şubede başladı. Tüm üretim Alsancak şubesinde yapılmaktaydı.

1997

Pizza Pizza Franchising Sistemi çalışmaları başladı.

1998

İzmir Karşıyaka Bostanlı’da ilk franchise şubesini açtı. Talebin her geçen gün artmasıyla İzmir Alsancak’taki üretimin yetmemesi yeni bir üretim tesisi çalışmalarını başlattı.

1999

İzmir’in Torbalı İlçesi’nde 4000 metrekarelik “Pizza Pizza” üretim tesisi kuruldu. İlk franchise işletmesini 1999 yılında verdi. Pizza Pizza fabrikasının üretime başlamasıyla İzmir ve çevresinde franchise sayısı arttı. Tesis, Türkiye’nin her yerine dağıtım imkânı sağladı. Ege , İç Anadolu ve Akdeniz bölgelerinde franchiselar verilmeye başlandı.

2002

İzmir Torbalı’da kurulan tesis alanı büyütüldü. Pizza Pizza üretim tesisini genişleterek kendi et tesisini kurdu ve pizzalarında kullandığı eti kendi üretmeye başladı. Üretim tesisi toplam 8000 metrekaraye ulaştı.

2003

Telefonla ilk sipariş alan pizzacı oldu. 44 44 500 nolu telefondan tüm Türkiye’den aldığı siparişleri en yakın şubelere kurulan sistem ile bilgisayar üzerinden iletti.

2009

Üretim tesisine eklenen 4000 metrekaralik alan ile tesis bir Pizza Fabrikası haline geldi.

2010

Yurt dışında ilk şubesi Irak Bağdat’ta açıldı.

2013

İstanbul’da paket servis başladı.

2014

Yılı sonunda Irak’ta açılan şube sayısı 7’ye ulaştı.

Özellikler
Yorum
Henüz yorum bulunmamaktadır, ilk yorumu yapmak ister misiniz?
Değerlendir / Oyla
Sen olmalısın bir inceleme sonrası.

Bir Cevap Yazın

Benzer İlanlar