- Pazartesi :Kapalı
- Salı :Kapalı
- Çarşamba :Kapalı
- Perşembe :Kapalı
- Cuma :Kapalı
- Cumartesi :Kapalı
- Sunday :Kapalı
Künefis, 2005 yılında İskenderun’da kurulmuş bir aile şirketi olan Billur Gıda’ya ait bir markadır.
Yöresinin geleneksel tatlarından künefeyi tüm ülkeye tanıtabilmek için dondurulmuş olarak üretmeyi başarmıştır.
Yöresel ürün sektörüne, yöresinin en köklü ürünlerinden künefe ile giriş yapan Künefis, 8.yılında ürün çeşitliliğini artırmanın haklı gururunu yaşamaktadır.
Kuruluşunda sadece 1.000 adet/gün üretim kapasitesine sahip olan KÜNEFİS Türkiye’nin 3 bölgesine hizmet vermekteyken; bugün 25.000 adet/gün olan dondurulmuş künefe üretim kapasitesinin yan sıra 24 ayrı yöresel ürünü bünyesine ekleyerek Türkiye’nin 7 bölgesinde 6000’i aşkın noktaya hizmet vermektedir.
KÜNEFİS Sektörün lideri ve öncüsü olmanın verdiği sorumluluk ile gıda ve hijyen standartlarından ödün vermeden, yüksek teknolojiyi kullanarak yöresel tatları Türkiye’nin yanı sıra dünyada 9 ülkede tüketicilerin beğenisine sunmuştur.
En nefisi KÜNEFİS sloganı ile yola çıkan AR-GE ekibimiz ürettiği her üründe doğallık ve kaliteden ödün vermeyerek en nefis lezzete ulaşmayı hedeflemiştir. Bu hedefine başta dondurulmuş künefe, cevizli/fıstıklı kadayıf, taş kadayıf, special künefe içli köfte, meze ve börek çeşitlerini seçkin restaurant ve otellerin mutfağına taşıyarak ulaşmıştır.
Künefis -42 derecede şoklanan Ürünlerini soğuk zincir kırılmadan tüketici ile buluşturmak için -18 araç filosunu ve bölgesel muhafaza depolarını Türkiye de tüm satış bölgelerinde oluşturmuştur.
Künefis, 2005 yılında İskenderun’da kurulmuş bir aile şirketi olan Billur Gıda’ya ait bir markadır.
Yöresinin geleneksel tatlarından künefeyi tüm ülkeye tanıtabilmek için dondurulmuş olarak üretmeyi başarmıştır.
Yöresel ürün sektörüne, yöresinin en köklü ürünlerinden künefe ile giriş yapan Künefis, 8.yılında ürün çeşitliliğini artırmanın haklı gururunu yaşamaktadır.
Kuruluşunda sadece 1.000 adet/gün üretim kapasitesine sahip olan KÜNEFİS Türkiye’nin 3 bölgesine hizmet vermekteyken; bugün 25.000 adet/gün olan dondurulmuş künefe üretim kapasitesinin yan sıra 24 ayrı yöresel ürünü bünyesine ekleyerek Türkiye’nin 7 bölgesinde 6000’i aşkın noktaya hizmet vermektedir.
KÜNEFİS Sektörün lideri ve öncüsü olmanın verdiği sorumluluk ile gıda ve hijyen standartlarından ödün vermeden, yüksek teknolojiyi kullanarak yöresel tatları Türkiye’nin yanı sıra dünyada 9 ülkede tüketicilerin beğenisine sunmuştur.
En nefisi KÜNEFİS sloganı ile yola çıkan AR-GE ekibimiz ürettiği her üründe doğallık ve kaliteden ödün vermeyerek en nefis lezzete ulaşmayı hedeflemiştir. Bu hedefine başta dondurulmuş künefe, cevizli/fıstıklı kadayıf, taş kadayıf, special künefe içli köfte, meze ve börek çeşitlerini seçkin restaurant ve otellerin mutfağına taşıyarak ulaşmıştır.
Künefis -42 derecede şoklanan Ürünlerini soğuk zincir kırılmadan tüketici ile buluşturmak için -18 araç filosunu ve bölgesel muhafaza depolarını Türkiye de tüm satış bölgelerinde oluşturmuştur.