Ankara Üniversitesi Gıda Güvenliği Enstitüsü

Ziraat Mahallesi, Ankara Üniversitesi Gıda Güvenliği Enstitüsü, Şehit Ömer Halisdemir Boulevard, Ankara, Türkiye
Yayınlanan 11 Haziran 2017 / 192
Açılış Saatleri
  • Pazartesi :Kapalı
  • Salı :Kapalı
  • Çarşamba :Kapalı
  • Perşembe :Kapalı
  • Cuma :Kapalı
  • Cumartesi :Kapalı
  • Sunday :Kapalı

Amaç ve Hedef

GIDA GÜVENLİĞİ ENSTİTÜSÜ AMAÇ ve HEDEFLERİ

1. Ankara Üniversitesi Gıda Güvenliği Enstitüsü’nün kuruluş ve faaliyet amacı, ulusal kalkınma hedefleri doğrultusunda, gıda sanayiinin teknolojik yönden gelişmesine, rekabet gücünün arttırılmasına, gıda ve tüketici güvenliğinin sağlanmasına, beslenme sorunlarının giderilmesine yönelik eğitim ve Ar-Ge çalışmaları ile laboratuar hizmetleri yapmaktır.

2. Gıda güvenliği alanında araştırma, eğitim ve laboratuar hizmetleri konularında, Türkiye’nin ilk ve lider, dünyanın  sayılı bilim ve teknoloji merkezleri arasında olmak enstitünün vizyonunu oluşturmaktadır.

3. Gıda güvenliği, sanayisi ve teknolojisinin gelişmesine katkıda bulunmak üzere gıda bilimi ve teknolojisi alanında eğitim, araştırma/geliştirme, test/analiz ve danışmanlık faaliyetlerinde bulunmak; doğru, güvenilir hizmetler sunarak beklentilere cevap vermek ve sürekli gelişmeyi sağlamaktır.

4. Ankara Üniversitesi Gıda Güvenliği Enstitüsü ayrıca, EN ISO/IEC 17025 Test ve Kalibrasyon laboratuvarlarının Yeterliliği için Genel Şartlar ve EN ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi-Şartları standartlarının gerekliliğini karşılayacak düzey ve kalitede müşterilerine eğitim ve laboratuar hizmetleri vermeyi hedefleyecek ve taahhüt edecektir.

Ankara Üniversitesi Gıda Güvenliği Enstitüsü

Amaç ve Hedef

GIDA GÜVENLİĞİ ENSTİTÜSÜ AMAÇ ve HEDEFLERİ

1. Ankara Üniversitesi Gıda Güvenliği Enstitüsü’nün kuruluş ve faaliyet amacı, ulusal kalkınma hedefleri doğrultusunda, gıda sanayiinin teknolojik yönden gelişmesine, rekabet gücünün arttırılmasına, gıda ve tüketici güvenliğinin sağlanmasına, beslenme sorunlarının giderilmesine yönelik eğitim ve Ar-Ge çalışmaları ile laboratuar hizmetleri yapmaktır.

2. Gıda güvenliği alanında araştırma, eğitim ve laboratuar hizmetleri konularında, Türkiye’nin ilk ve lider, dünyanın  sayılı bilim ve teknoloji merkezleri arasında olmak enstitünün vizyonunu oluşturmaktadır.

3. Gıda güvenliği, sanayisi ve teknolojisinin gelişmesine katkıda bulunmak üzere gıda bilimi ve teknolojisi alanında eğitim, araştırma/geliştirme, test/analiz ve danışmanlık faaliyetlerinde bulunmak; doğru, güvenilir hizmetler sunarak beklentilere cevap vermek ve sürekli gelişmeyi sağlamaktır.

4. Ankara Üniversitesi Gıda Güvenliği Enstitüsü ayrıca, EN ISO/IEC 17025 Test ve Kalibrasyon laboratuvarlarının Yeterliliği için Genel Şartlar ve EN ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi-Şartları standartlarının gerekliliğini karşılayacak düzey ve kalitede müşterilerine eğitim ve laboratuar hizmetleri vermeyi hedefleyecek ve taahhüt edecektir.

Özellikler
Yorum
Henüz yorum bulunmamaktadır, ilk yorumu yapmak ister misiniz?
İnceleme bırak
Hizmet: Fiyat: Kalite: Diğerleri:

Bir cevap yazın

Benzer İlanlar